Böcek’in makamına ziyaretçi akını

Yerel seçimlerin ardından 8 Nisan’da mazbatasını alan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

ANTALYA (Anayurt)- Yerel seçimlerin ardından 8 Nisan’da mazbatasını alan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Makamı ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Böcek, vatandaşlar başta olmak üzere, ziyarete gelenlerle tek tek ilgilenerek sohbet ediyor. Ziyarete gelenlere güzel dilekleri için teşekkür eden Başkan Böcek, “5 yıl Antalya’yı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başkanlık koltuğuna oturmasının ardından yoğun mesaisine başladı. Belediye ile ilgili çalışmaların yanı sıra mesaisinin bir bölümünü de ziyaretlere ayıran Başkan Böcek, vatandaşların tebriklerini kabul ederken, aralarında milletvekilleri, eski belediye başkanları, kurum müdürlerinin de olduğu çok sayıda ziyaretçiyi makamında ağırlıyor. VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR Hayırlı olsun ziyaretine gelenlere güzel dilekleri için teşekkür eden Başkan Böcek, vatandaşların fotoğraf taleplerini de geri çevirmiyor. Makamı ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Eski Kültür ve Turizm Bakanı İbrahim Gürdal, Eski Milletvekili Osman Akman, Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanları Bekir Kumbul ve Mustafa Akaydın’ı ağırladı.

20 Nis 2019 - 17:10 - Yerel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Anayurt Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Anayurt Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Anayurt Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Anayurt Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.